links
Terug

Werktent huren

De werktent voor elke locatie

Als u een project in de buitenlucht uitvoert, hebt u soms onderdak nodig. Huisvesting voor gereedschap en materialen, of ruimte om bewerkingen uit te voeren zonder weersinvloeden. De oplossing: een werktent huren bij Donselaar Tenten. Wij verhuren namelijk speciale werktenten in verschillende maten. Tenten waarmee u op elke werklocatie in no-time over een water- en winddichte werkruimte beschikt. De enige voorwaarde is dat de ondergrond redelijk vlak is en vrij van grote obstakels.

 

Tijdelijk onderdak te huur

De werktenten die wij verhuren bestaan uit een aluminium constructie met een hard wand of een wand van zeildoek. U kunt deze tenten vanzelfsprekend geheel afsluiten. Wij voorzien de tent als u dat wilt van een vlondervloer, zodat u onder de ideale omstandigheden kunt werken. Deze vloer is berekend op zware belasting en toegankelijk voor rijdend materieel.

 

Huren zolang als u een werktent nodig hebt

Hebt u een project voor de boeg waarbij u een werktent wilt huren? Als het aan ons ligt, hoeft het project niet stil te liggen. Wij houden van snelheid. Binnen een werkdag ontvangt u een offerte van ons. Vervolgens dragen we zorg voor het aanvoeren van alle materialen en de opbouw van de tent. U huurt de tent zolang als nodig is. Hebt u de werktent langer nodig dan voorzien? Of zijn de werkzaamheden eerder klaar dan gepland? Wij zorgen dat de werktent beschikbaar is en breken deze af zodra u klaar bent. Heel flexibel. Dat is bij elk project makkelijk. Vraag meteen een offerte aan!

 

Afspraak maken bij u op locatie? 

 


Wij bevelen aan..