links
Terug

Werktent


Werktent huren om geen last te hebben van Weersinvloeden? 

Heb je een overkapping nodig om je project op tijd af te kunnen ronden? Wil je een werktent als vereniging om te bouwen aan een wagen? Wil je een water- en winddichte werkruimte om bewerkingen uit te kunnen voeren? Heb je een werktent nodig?

 

⇒  Snelle levering

⇒  Flexibele huurtijd

⇒  Leverbaar met vloer voor zware belasting

⇒  Afsluitbare water- en winddichte werkruimte

 

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

 

Werktent voor tijdelijk Onderdak

Met een werktent kun je met sneeuw, regen en storm gewoon doorwerken. Weersinvloeden hebben vaak een negatieve invloed op de voortgang van een project. Om zeker te weten dat je je deadline haalt is een werktent een goede oplossing. De werktenten hebben een aluminium constructie met een hare wand of een wand van zeildoek. Daardoor heeft de tent geen stokken nodig en kun je de gehele oppervlak gebruiken om te werken.

Wij leveren ook een tentvloer die berekend is op zware belasting en rijdend materieel, bijvoorbeeld een heftruck. Als je vandaag een offerte opvraagt dan heb je morgen een prijsopgave in je mailbox. 

 

                                                                                                    Vrijblijvend een prijsopgave aanvragen 

Vlot en betrouwbaar

Donselaar Tenten werkt snel, omdat wij begrijpen dat tijd geld kost. Het project hoeft wat ons betreft niet stil te liggen door weersomstandigheden. Wij zorgen voor alle materialen en de opbouw van de tent. De werktent kun je huren zolang je hem nodig hebt. Wij zijn flexibel, omdat we begrijpen dat planningen dat ook zijn. Heb je de werktent niet meer nodig, dan komen wij hem voor je opruimen. Net zo snel als we hem hebben neergezet. 

 

Prijs 

Wil je meer weten of heb je een prijsopgave nodig? Neem dan contact met ons op. 

 

Contact

 

Terug naar het overzicht

Voordelen werktent

check

Solide

check

Snelle levering

check

Afsluitbaar

check

Langere periode

check

Stormbestendig

check

Vrije overspanning