links
Terug

Vloeren


 

 

Tentvloer huren voor meer comfort?

Bij het huren van een tent is het vaak ook raadzaam om een tentvloer te huren. Je wilt je gasten toch niet letterlijk met de hakken in het zand zetten? Maar welke tentvloer heb je nodig? Welke tentvloer past er op de locatie die jij voor ogen hebt? Is een tentvloer wel nodig?

Neem contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met je mee! De meest verhuurde tentvloer is de houten vlondervloer en de systeemvloer. 

                                                                                              Vrijblijvend een prijsopgave aanvragen 

Houten vlondervloer huren

De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer. Deze tentvloer is geschikt voor elke tent. Het is een goede houten ondergrond die direct op de ondergrond geplaatst wordt. Het haalt kleine oneffenheden weg maar kan niet waterpas worden afgesteld. De planken brengen een prettige sfeer in elke tent. De vlondervloeren worden ook vaak gebruikt als pad naar de tent. Ook voor festivals zijn deze vloeren voor grote oppervlakte te huren. 

Systeemvloer huren

De systeemvloer bestaat uit houten panelen in een aluminium profiel. Deze tentvloer kunnen wij waterpas afstellen. De systeemvloer wordt vooral gebruikt voor de luxe evenementen. Het VIP paviljoen, de Aluhal tenten of de transparante tent. Bovenop de cassettevloer is het mogelijk om vloerbedekking te leggen voor een extra luxe uitstraling. 

Bankirai hardhoutenvloer huren

De prachtige bankirai hardhoutenvloer is geschikt voor het hogere segment. Niet alleen geeft deze hardhouten bankiraivloer een bijzondere sfeer maar door de groeven werkt de bankiraivloer ook anti-slip. Ben je op zoek naar een bijzondere uitstraling, neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren je gratis en met veel plezier over de mogelijkheden.

Advies nodig?

Onze specialisten denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten. Door de ervaring en kennis van onze productspecialisten krijg jij alle informatie die je nodig hebt. Je hebt binnen een dag een prijsopgave in huis om een beslissing te kunnen nemen. 

                                                                                                      Vrijblijvend een prijsopgave aanvragen

Ik wil een andere keus maken 


Vanaf prijzen vloeren (excl BTW)


Type tent
Prijs

Vloeren huren

Opties op deze tent


Voordelen vloeren

check

Snelle levering

check

Flexibel

check

Waterpas

check

Ruime voorraad