links
Terug

VIP Paviljoen


VIP paviljoen huren voor exclusieve Feesten en evenementen? 

Exclusief genieten doe je in een VIP paviljoen. Wil je luxe en een comfortabele sfeer creëren voor je gasten? Is alleen het beste goed genoeg? Uitermate geschikt voor een bruiloft of een onderkomen voor VIP gasten bij een evenement.

 

⇒  Luxe uitstraling

⇒  Variërend van 6 tot 20 meter breed.

⇒  Optioneel met; vloer, tapijt, verwarming, deuren, nooduitgang en brandblussers

⇒  Voldoet aan alle veiligheidseisen

⇒  Sterk en veilig

⇒  Van 10 tot 2000 personen

⇒  Bestendig tegen elk Nederlands weertype

 

Koninklijk ontvangst

Met het VIP paviljoen geef je je gasten een koninklijk ontvangst. Het VIP paviljoen kunnen wij op elke locatie plaatsen. Het VIP paviljoen is gemakkelijk toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Je gasten zullen zich meer dan welkom voelen. 

 

VIP paviljoen voor VIP behandeling

Bij Donselaartenten krijgt elke klant een VIP behandeling. Wij willen graag zorgen uit handen nemen. De VIP tent is een geheel wind- en waterdichte tent voorzien van harde wanden en een vlakke vloer. Ons team zet het paviljoen deskundig op de gewenste plaats. Wij helpen je graag met de nadere invulling van het VIP paviljoen. Neem contact op met een van onze specialisten om alle wensen in beeld te krijgen. Wij denken graag met je mee. 

 

Prijs

Voor het VIP paviljoen werken we met prijzen passend bij de opgegeven wensen. Maak een afspraak of bel met een van onze specialisten voor een advies en prijs op maat. 

 

                                                    Contact een van onze specialisten 0318 57 5005 

 

Terug naar het overzicht

 

Voordelen vip paviljoen

check

Luxe

check

Gecertificeerd

check

Voorradig

check

Comfortabel