links
Terug

Stretchtent


Stetchtent of flextent huren voor visuele aantrekkingskracht?

Zoek je een sfeermaker op je feest of evenement? Wil je beschutting bieden tegen regen of zon? Heb je een niet gangbare oppervlakte die je wilt overdekken? Met de stretchtent is ontzettend veel mogelijk.

⇒  Snel te leveren

⇒  Visuele aantrekkingskracht

⇒  Eindeloze mogelijkheden

⇒  Voldoet aan alle veiligheidseisen

⇒  100% zon-, wind- en regenbestendig

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij hebben veel ervaring en helpen je graag.

 

De stretchtent is een Flextent

Een stretchtent en een flextent zijn eenzelfde soort tent. Het doek van de flextent is licht rekbaar waardoor het doek op diverse manieren gespannen kan worden. Doordat het verstellen van de palen en het spannen van het doek krijg je de gewenste vorm van de flextent. Welke vorm je ook kiest, de flextent heeft een visuele aantrekkingskracht voor elk evenement. 

 

De stretchtent komt oorspronkelijk uit Noord–Afrika

De stretchtent is uitgevonden in Noord-Afrika. De stetchtent zorgde voor huisvesting van bedoeïenen (nomaden die in Arabië in de woestijn rondzwerven). De stretchtent is makkelijk te verplaatsen en biedt bescherming tegen de weersinvloeden van de woestijn. Tegenwoordig is de stretchtent populair als sfeermaker voor een tuinfeest, bruiloft of een festival. 

Prijs

Donselaar Tenten levert een hoge service. Onze specialisten zijn meer dan bereid je advies te geven over het kiezen van de vorm, de kleur, het koppelen van tenten en/of het maken van een vlakke vloer. Ons montageteam zorgt voor de opbouw en afbouw van de stretchtent en eventueel voor de inrichting. Wij nemen graag zorgen uit handen.  Neem gerust contact met ons op om je wensen en de prijs te bespreken. 

                                                                                         Contact opnemen 0318 57 5005 

Terug naar het overzicht

 


Vanaf prijzen stretchtent (excl BTW)


Type tent
Prijs

Stretchtent huren

Opties op deze tent


Voordelen stretchtent

check

flexibel

check

koppelbaar

check

gecertificeerd

check

kwaliteit