links
Terug

Pagode


Pagodetent huren voor een Publieksevenement?

Wil je een evenement organiseren? Wil je standhouders een onderdak geven?  Wil je een locatie waar je een workshop kunt geven? De pagodetent is voor veel activiteiten, feesten en markten inzetbaar.

 

⇒  Flexibel in te delen

⇒  Geen scheerlijnen

⇒  Koppelbaar

⇒  Voldoet aan alle veiligheidseisen

⇒  Snelle levering mogelijk

 

De pagodetent kunnen we ook voor je koppelen aan een Aluhal tent voor een duidelijke entree, sluis, garderobe of als EHBO-post. Vraag onze specialisten naar de talrijke mogelijkheden.  

 

Waarom een pagodetent huren?

De pagodetent wordt verhuurd voor zowel kleinschalige evenementen als grote evenementen. De pagodetenten zijn aan elkaar te koppelen en doordat de pagodetent geen scheerlijnen nodig heeft is de ruimte rondom de pagodetent ook toegankelijk. Daarom zijn ze populair voor publieksevenementen, denk hierbij aan beurzen en markten. Door de puntdaken brengen de pagodetenten een luxe sfeer aan je evenement.

 

                                                                                                     Vrijblijvend een prijsopgave aanvragen 

 

Hoge service Donselaar Tenten

Als je kiest voor Donselaar Tenten dan mag je rekenen op een hoge service. Dit merk je al als je een offerte opvraagt. Binnen een dag krijg je een prijsopgave van ons. Onze specialisten denken graag vrijblijvend met je mee om de beste en voordeligste oplossing te vinden voor wat je zoekt. Wij hebben een montageteam van representatieve jongens die over het algemeen al jaren bij ons in vaste dienst zijn. Zij zetten de pagodetenten schoon en als nieuw voor je op, uiteraard volgens de gemaakte afspraken. Het evenemententerrein ziet er strak uit als onze jongens zijn geweest. Zowel bij het opzetten als bij het afbreken. Niet voor niets werken evenementenbureaus en cateraars graag met ons samen.

 

Prijs 

Wil je meer weten? Wil je een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend met je of en hoe wij je kunnen helpen.

 

Contact opnemen 0318 57 5005 

 

Terug naar het overzicht

 


Vanaf prijzen pagode (excl BTW)


Type tent
Prijs

Pagode huren

Opties op deze tent


Voordelen pagode

check

Koppelbaar

check

Geen scheerlijnen

check

Altijd voorradig

check

Luxe uitstraling