Donselaar Tenten tentenverhuur

 

“Een succesvol evenement start met een feestelijke samenwerking”

 

 

 Wij doen er alles aan om jou een service te bieden waarbij jij onze samenwerking als een feest ervaart. Donselaar Tenten is gestart in 2008 en heeft een goede naam opgebouwd door excellente service te verlenen.

 

 

 

Excellente service

 

Wij combineren internet ondernemen met persoonlijke dienstverlening. Op onze website vind je veel informatie om een keuze te kunnen maken voor het soort huurtent dat je nodig hebt. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. En als je een offerte opvraagt heb je de volgende dag al een prijsopgave in je mailbox. Wij vinden het belangrijk dat een afspraak ook echt wordt nagekomen. Daar kun je op rekenen.

 

Alles in eigen beheer

 

Wij hebben een groot assortiment eigen tenten, wij hebben eigen transportmiddelen en we hebben een vast team montagemedewerkers. Daardoor kunnen we niet alleen snel leveren maar komen we ook onze afspraken na. Dit is vaak de grootste frustratie bij het organiseren van een evenement. Alles is strak op elkaar afgestemd en als een partij zich niet aan de afspraak houdt ontstaan er problemen. Daar hoef je bij Donselaar Tenten niet bang voor te zijn. Wij maken er een sport van om jou te ontzorgen en onze samenwerking tot een feest te maken.

 

Flexibele organisatie

 

Als organisator moet je vaak op het laatste moment nog inspelen op weersverwachtingen, je hebt te maken met een toenemend aantal bezoekers of tegenvallende verkoop. Deze en andere zaken verplichten je om snel tot actie over te gaan. Wij begrijpen dat en houden in onze planning altijd rekening met ad hoc zaken zodat wij je ook op het laatste moment goed kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.

 

Partner

 

Donselaar Tenten is een specialist in het verhuren van tenten. Professionele organisatoren zoals cateraars en evenementenbureaus beschouwen ons als hun partner. Wij zijn er ook trots op dat particulieren, verenigingen en stichtingen ons betrekken bij hun feestelijke hoogtepunten.

 

Gedreven

 

Al onze medewerkers zijn gedreven, klantvriendelijk en hebben hart voor ons bedrijf en jouw evenement. Dat zie je en dat merk je in de communicatie. Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact met ons op en test onze klantvriendelijkheid!

                                                                                         Neem contact met ons op 0318 57 5005

Wij staan voor u klaar! 

Business Event

Verwacht u veel bezoekers bij een open dag of bedrijfsfeest?