links
Terug

Opslagtent


Opslagtent huren voor opslag of tijdelijke huisvesting?

Heb je tijdelijk extra ruimte nodig? Ben je bezig met een verbouwing? Heb je een partij opgekocht die je tijdelijk even moet stallen? Heb je tijdelijk uitbreiding van werkruimte nodig? Huur dan een opslagtent.

 

⇒  Te gebruiken voor tijdelijke opslag

⇒  Te gebruiken voor tijdelijke huisvesting

⇒  Sterke constructie

⇒  Mogelijk te leveren met vloer, vloerbedekking en verwarming

⇒  Volgens de huidige kwaliteitsnormen

⇒  Efficiënt

 

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Wij komen graag op locatie kijken om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden deze service gratis en vrijblijvend aan.  

 

Vlakke ondergrond is noodzakelijk voor de opslagtent

 

De opslagtent heeft geen palen in de ruimte en hoeft ook niet gespannen te worden met scheerlijnen. De opslagtent heeft een aluminium constructie met een harde wand of een wand van zeildoek. De opslagtenten zijn volledig af te sluiten. Het is mogelijk om een vloer in de opslagtent te laten plaatsen die berekend is op zware belasting en rijdend materieel (heftruck).  Het enige dat je nodig hebt is een vlakke ondergrond.

 

De opslagtent als tijdelijke werkruimte

 

Heb je tijdelijk meer werkruimte nodig, dan is een opslagtent een mogelijke oplossing. Doordat de tenten water- en winddicht zijn en te plaatsen zijn met een ondervloer, vloerbedekking en verwarming, kan je de opslagtent ook gebruiken als tijdelijke werkruimte. Heb je een tent nodig voor gereedschap of ruimte om te werken zonder weersinvloeden, dan hebben wij ook speciale werktenten. Informeer bij onze specialisten wat voor jouw wens de beste oplossing is. De opslagtent is volledig afsluitbaar. 

 

Flexibele huurtijd

Wij begrijpen dat je van tevoren moeilijk kunt voorspellen hoelang je de opslagtent nodig hebt. Daar doen wij niet moeilijk over. Wij leveren snel, efficiënt en flexibel. Je huurt de opslagtent zolang het nodig is. Ons team zorgt ervoor dat de opslagtent voor je wordt opgebouwd en afgebroken wanneer jij dat wenst. 

 

Prijs

 

Wil je meer weten neem dan contact met ons op. Wij helpen en adviseren graag. We mailen je binnen een dag een prijsopgave op maat. 

 

Een specialist raadplegen 0318 57 5005 

 

 

Terug naar het overzicht

Voordelen opslagtent

check

Flexibel

check

Kwaliteit

check

Snel leverbaar

check

Ruime keuze