Op- en afbouw

Wij bieden een volledige op- en afbouwservice. Al onze medewerkers zijn gedreven, professioneel, klantvriendelijk en hebben hart voor ons bedrijf en jouw evenement. 

 

Flexibel op- en afbouwen evenementen

 

Wij begrijpen dat je te maken kunt krijgen met onvoorziene omstandigheden. In dat geval is het fijn dat je op onze op- en afbouwservice kunt vertrouwen. Heb je een extra tent nodig omdat de weersvoorspellingen wel heel slecht zijn? Vallen de bezoekersaantallen tegen en wil je het festivalterrein anders indelen? Heb je meer evenementvloer nodig? In overleg kunnen we de taken ook verdelen. Bel ons en wij zijn snel ter plaatse om te leveren wat je nodig hebt en je te ondersteunen met het op- en afbouwen van je evenement.

 

Hoogste kwaliteit 

 

Al onze tentuitvoeringen en ook de werkzaamheden van onze op- en afbouwservice zijn volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wij zijn volledig op de hoogte van de regel- en wetgeving van tijdelijke accommodaties. 

 

Specials

 

Wij zorgen voor alle zorgen rondom het op- en afbouwen van evenementen. Elke tent kan volledig naar je wens worden geleverd. Je kunt ervoor kiezen de breedte en zijwandhoogte van de tent aan te passen. Wij willen de tenten voorzien van (werk)verlichting en isolatie. Wij leveren uiteraard ook verwarming en vloerbedekking voor een aangenaam klimaat in de tenten. Neem contact op met onze productspecialisten om je wensen te bespreken. Ons team van de op- en afbouwservice zorgt ervoor dat alles naar wens wordt uitgevoerd. 

 

Contact opnemen

 

Wij denken mee!

Wij denken graag met u mee! Bent u op zoek naar een overkapping voor uw bedrijfsfeest, maar twijfelt u over de locatie... Heeft u een specifieke maat tent in gedachten... Wij leveren maatwerk!