links
Terug

Legertenten huren

Van grote legertent tot patrouilletent

Met hun  groene schutkleur geven de legertenten van Donselaar Tenten het ultieme outdoorgevoel, maar om zo’n legertent te huren, hoeft u beslist geen survival te organiseren. Integendeel. Wij verhuren deze tenten voor uiteenlopende evenementen. En met verschillende toepassingen. Heel vaak dienen de legertenten als slaapruimte bij een kamp of evenement.  Of u nu twee tenten nodig hebt of 200 legertenten, wij zorgen dat dit deel van de organisatie op rolletjes loopt.

Advies nodig? Wij helpen graag! 

 

Sterke én praktische legertenten huren

Onze legertenten zijn uitermate sterk. Het zijn niet voor niets legertenten. Dankzij de scheerlijnen, die u met haringen in de grond verankerd, zijn ze bestand tegen storm. Wilt u deze tenten huren en er geen omkijken meer naar hebben? Wilt u het uzelf zo makkelijk mogelijk maken bij uw evenement? Dan verzorgen wij de complete opbouw van de legertenten. Als u uw evenement wilt beginnen met een stukje gezonde teambuilding, laat u de deelnemers hun tent opzetten. De handleiding daarvoor vindt u op deze website. Het is heel eenvoudig en iedereen kan het.

Download de handleiding hier: 

Handleiding 10 persoons legertent

Handleiding 20 persoons legertent

                    

Toebehoren voor een goed kamp

Een legertent is natuurlijk geen hotelkamer. En voor de beleving moet dat ook zo blijven. Wij zorgen dat op de afgesproken dag alle legertenten klaar staan voor uw gasten.

Gratis advies

Neem voor advies vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

 


Wij bevelen aan..