links
Terug

Festivalvloeren


Festivalvloer huren

Een Festivalvloer huren doe je bij Donselaar Tenten. Heb je een evenement te organiseren? Is je evenement op een grasveld of zandvlakte? Heb je vloerpanelen nodig? Heb je genoeg vrijwilligers om de vloer te leggen of wil je deze zorgen uit handen geven? Wil je op het laatste moment nog extra vloerpanelen laten leveren?

 

⇒  Hoge service

⇒  Flexibel

⇒  Genoeg vloerpanelen voor grote evenementen

⇒  Gratis advies

 

Donselaar Tenten levert niet alleen tenten maar ook evenementenvloeren. 

 

Flexibel

Vooral als je evenement in Nederland plaatsvindt heb je te maken met onzekere weersvoorspellingen. Als er veel regen valt zal het evenemententerrein meer evenementenvloer nodig hebben. Bij Donselaar Tenten kun je niet alleen op het laatste moment nog een tent bestellen maar ook vloerpanelen. Wij hebben eigen personeel, eigen vervoersmiddelen en genoeg voorraad. Daarom kunnen wij jou snel helpen als het weer een beetje tegenzit. 

Hoge service

Heb je een evenementenvloer nodig? Wij maken er een sport van om hoge service te verlenen. Wij willen het voor jou gemakkelijker maken. Om kosten te besparen kunnen wij de vloerpanelen ook alleen leveren. Als je genoeg vrijwilligers hebt, kunnen zij de vloer met of zonder onze hulp, eenvoudig plaatsen. Natuurlijk kun je deze zorg ook volledig uit handen geven en dan zal ons team ervoor zorgen dat alles volgens afspraak en wens verloopt. 

Grote evenementen

Voor ons maakt het niet uit hoe groot je evenement is. Wij kunnen snel en gemakkelijk 10.000 m2 en meer evenementenvloer leveren. Wij zijn gespecialiseerd om organisatoren van grote en kleine evenementen te ondersteunen. Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend en gratis advies. 

 

                                    Neem contact met ons op 0318 57 5005

 

Terug naar het overzicht

 

 

Voordelen festivalvloeren

check

Altijd voorradig

check

Snel leverbaar

check

Ruime keuze

check

Hoge kwaliteit