links
Terug

Festival tent huren

Tenten voor festivals. Als u een festival gaat organiseren, verwacht u de nodige bezoekers. Als organisator weet u hoe belangrijk goed onderdak voor hen is. Een royale, representatieve tent met veel ruimte verhoogt al op voorhand de feestvreugde. Een tent huren is voor uw festival dan ook geen bijzaak, maar hoofdzaak. Steeds meer evenementen- en organisatiebureaus werken daarbij samen met Donselaar Tenten.


Spantenten of aluhallen huren
Voor festivals kunt u het beste spantenten of aluhallen huren. Met deze tenten kunnen wij elke oppervlakte omtoveren tot een fantastische festivallocatie. Verwacht u enkele tientallen, honderden of zelfs duizenden bezoekers? Wilt u beschikken over een centrale feestlocatie met podium of organiseert u een festival met verschillende onderdelen? U huurt bij ons tenten met elke gewenste oppervlakte: wij kunnen de tenten namelijk aan elkaar koppelen. Daarnaast kunnen we voor u een compleet festivalterrein inrichten met meerdere grote en/of kleine tenten.

 

Met plezier huren
Voor u als organisator is het belangrijk dat u de juiste tenten kunt huren. Daarnaast wilt u de zekerheid hebben dat u op dit punt ontzorgd bent. Wij zien dat als onze hoofdtaak. Zo krijgt u razendsnel een offerte op maat van ons en maken we duidelijke afspraken over het huren van de festival tenten. Ruim voor de festivalperiode bouwen wij de tenten op, eventueel compleet met vloer en podium, stroomvoorziening en verlichting. We willen dat de feestgangers met plezier op uw festival terugkijken. En dat u zich met plezier de huur van de festival tenten herinnert. Ons team staat klaar voor u! Contact


Wij bevelen aan..