links
Terug

Feestje? 

Tent huren voor een feestje


Zo wordt huren al een feestje
Om een mooi feest te organiseren, heb je goede partners nodig. Werk je samen met Donselaar Tenten, dan heb je in elk geval één zorg minder. Wat ons betreft, is het huren van een tent al een feestje. Scherpe tarieven, snelle offertes, duidelijke afspraken en een tent die staat als een huis. Je feestje wordt een succes!


Voor kleine en grote feesten
Je kunt bij ons tenten huren voor uiteenlopende feestjes. Verwacht je alleen mensen uit de buurt en wil je een tent huren voor enkele tientallen gasten? Of zet je een feest op touw voor honderden of meer bezoekers? Je hebt bij ons keuze uit spantenten in allerlei formaten. En als je dan toch een tent huurt bij ons, kunnen wij ook meteen voor een goede vloer, een podium, stroom en verlichting zorgen. Wel zo makkelijk.


Door ons geplaatst
Als je bij ons een tent huurt, kunnen wij deze voor je plaatsen. Heb je genoeg vrijwilligers die een handje kunnen helpen? Dan doen we het samen. Dat is wel zo efficiënt en maakt de tarieven voor het huren van een feesttent nog aantrekkelijker. Vraag meteen een offerte aan!


Wij bevelen aan..