links
Terug

Een tent huren voor je bruiloft

 

Bruidstent huren

Op de dag van je leven staat er heel wat op het programma. Je bent misschien nu al bezig met alle voorbereidingen. Met een bruidstent van Donselaar Tenten breng je jezelf en je gasten in een feestelijke stemming. Het enige dat je er voor nodig hebt, is een beetje ruimte.

Zo’n bruidstent huren is ideaal. Je kunt er een gemiddelde achtertuin mee omtoveren in een fantastische trouwlocatie. Wat is mooier en persoonlijker dan zo’n gastvrij onthaal bij jullie thuis? Het huren van de bruidstent is ook nog eens eenvoudig. Als je met ons de datum hebt besproken, zorgen wij dat de tent er ruim van tevoren spic en span bijstaat.

 

De tent die je bruiloft feestelijk maakt

Door een tent voor je bruiloft te huren, maak je je dag origineler en feestelijker. Je kunt in de bruidstent je daggasten ontvangen en samen het jawoord vieren. Misschien is het zelfs mogelijk om de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in de bruidstent. (Informeer hiernaar bij de gemeente waarin je woont.) En omdat je zelf een dag lang de baas bent over deze feestlocatie, word je ineens heel flexibel in je programma. Wij hebben al met veel plezier bijgedragen aan de mooiste dag van veel bruidsparen. Dat doen we ook in opdracht van cateraars, die graag de puntjes op de i zet als het gaat om inrichting en culinaire verrassingen.

 

Vraag een  offerte   voor de bruidstent aan

Heb je al een trouwdatum bepaald? En overweeg je een bruidstent te huren voor je bruiloft? Vraag gewoon eens een offerte aan voor één van onze speciale tenten en ontdek hoe mooi je dag gaat worden!

Wil je graag telefonisch advies? Wij helpen graag!


Wij bevelen aan..