Exact Live 2016

Jaarbeurs Utrecht

Utrecht

4500

Synpact organisator van Exact Live

Half november was alweer de vijfde editie van Exact Live plaats. Ruim 4500 genodigden lieten zich informeren over trends en innovaties als big data, bots en de lancering van het nieuwe platform Exact Connect.

Niet alles was direct te linken aan boekhoudsoftware, maar dat is ook niet de insteek van het event. Met Exact Live wil Exact haar klanten vooral klaarstomen voor de dag van morgen, zodat zij ook in de toekomst succesvol kunnen ondernemen.

Samenwerking 

Wij mochten in opdracht van Synpact de Aluhallen verzorgen voor alle zeer interessante trainingen die werden gegeven op deze bijzondere 5e editie van Exact Live. 

Voor dit event is Synpact verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, event design, projectmanagement en -realisatie en campagnemanagement. Vorig jaar wonnen Exact en Synpact voor Exact Live de Gouden Giraffe Event Awards 2015/2016/categorie Beurzen.

Aluhal

De Aluhallen hebben we allen volledig transparant uitgevoerd. Dit geeft een zeer ruimtelijke beleving. Het was een bijzonder geslaagde combinatie; tenten in een beurshal.