links
Terug

Ruim assortiment, grote voorraadHuur een tent voor uw evenement

Organiseert u een feest voor tientallen, honderden of duizenden mensen? Verwacht u veel bezoekers bij een open dag of bedrijfsfeest? Over de huisvesting hoeft u niet in te zitten. Door een aluhal van Donselaar Tenten te huren, creëert u overal een aantrekkelijke en hoogwaardige feestlocatie. Het huren van aluhallen is de oplossing in elke situatie waarin u wel een locatie maar geen onderdak hebt.

 

De aluhal: solide onderdak

De aluhallen die u bij ons huurt, bieden een hoogwaardig onderkomen. Ze bestaan uit een sterke aluminium constructie die door ons ter plaatse wordt opgebouwd. (Inderdaad, een aluhal huren is een gemakkelijke oplossing voor u.) Uitgerust met wanden en een dak van zeildoek hebben ze een feestelijke en zomerse uitstraling. Hebt u behoefte aan een aluhal die nog meer bescherming biedt? Dan kunt u een aluhal huren met harde wanden. Natuurlijk is een bijpassende cassettevloer ook een aanrader. Een aluhal met harde ondergrond is voor iedereen prettig. Er zijn tal van opstellingen en uitvoeringen mogelijk. Daarin geven wij u graag advies.

 

Daarom huren bij Donselaar Tenten

Dat er technisch gezien veel mogelijk is, weet u als evenementenorganisator als geen ander. Voor u is het minstens zo belangrijk bij het huren van een aluhal dat u er geen omkijken meer naar hebt. Wij maken ons daar sterk voor. Evenementenbureaus en cateraars werken met ons samen bij grote festivals en andere projecten. Wij blijven verrassen met onze snelheid en zorgvuldigheid. U ziet het aan onze aluhallen, aan ons materieel, aan onze jongens. En u merkt het aan de planning. De aluhallen die u bij ons huurt, bouwen we exact volgens afspraak op. Vraag een offerte aan of leg uw vraagstuk aan ons voor. Onze productspecialisten reageren snel!

 


Wij bevelen aan..